*001139309
*00520230309104508.0
*007cr
*007ta
*008150623s2011 no# 000 0 nob
*00902117cam a2200445 c 4500
*015 $a1129193$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788202364113$qib.$cNkr 199.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991141344304702201
*035 $a(NO-LaBS)5130076(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0273749
*035 $a(NO-TrBIB)11413443x
*035 $a(NO-TrBIB)151267243
*035 $a11413443x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.23$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aØlboka :$ball verdens øl$cbidragsytere: Tim Hampson ... [et al.] ; fagkonsulent for den norske utgaven: Espen Smith ; [oversettelse: Irene Inman Tjørve]
*2461 $aThe Beer book$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bCappelen Damm faktum$c2011
*300 $a352 s.$bill.
*500 $a1. norske utg. Oslo : Cappelen Damm, 2009
*500 $aPå omslaget: Øltyper, ølsmaking, ølturer, 800 bryggerier, 1700 ølsorter
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-11-04
*7001 $aHampson, Tim$0(NO-TrBIB)9073321$emedarb.$_13365900
*7001 $aSmith, Espen$d1962-$0(NO-TrBIB)6036394$emedarb.$_13366000
*7001 $aTjørve, Irene Inman$d1959-$0(NO-TrBIB)90918695$4trl$_10101100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014110407618$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202364116
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788202364113
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202364113
*85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/1/9788202364113.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/1/9788202364113.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/1/9788202364113.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991141344304702202$b2021-11-14T19:51:36Z$z991141344304702202
^