Ny kunnskap om ulike komponenter i fôret reduserer faren for katarakt
Gordon Ritchie
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011335012 *008000707s2000 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a639.3 *100 $aRitchie, Gordon$_131477000 *245 $aNy kunnskap om ulike komponenter i fôret reduserer faren for katarakt *300 $aS. 24-26 : ill. *650 $afiskeoppdrett$9nor$2norart$_128843800 *650 $agrå stær$9nor$2norart$_137372800 *650 $aoppdrettsnæring$2norart$_83583700 *700 $aFinlay, John$_154796100 *700 $aKoppe, Wolfgang$_154796200 *700 $aOnarheim, Anne Mette$_154796300 *773 $tNorsk fiskeoppdrett$gÅrg. 25, nr 8 (2000)$x0332-7132$w(NO-LaBS)927726(tnr) *999 $z278022$anorart:278022 ^