Da ketchup gjorde maten tryggere : hvis ikke bakteriene i ketchupen gjorde folk syke, kunne konserveringsmidlene gjøre det - før Heinz kom på banen
Deborah Blum
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011296470 *008200518s2019 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a363.192 *100 $aBlum, Deborah$4aut$_151969400 *245 $aDa ketchup gjorde maten tryggere$bhvis ikke bakteriene i ketchupen gjorde folk syke, kunne konserveringsmidlene gjøre det - før Heinz kom på banen *300 $aS. 7-10 : ill. *600 $aHeinz, Henry John$_151969500 *600 $aWiley, Harvey Washington$_151969600 *650 $aKonserveringsmidler$2norart$_35244600 *650 $amattrygghet$9nor$2norart$_129657500 *773 $tNational geographic Norge$gNr. 2 (2019)$x1502-3028$w(NO-LaBS)601026(tnr) *999 $z2000650856$anorart:2000650856 ^