Hvordan fremme matinntak og måltidsglede blant eldre i helse- og omsorgssektoren?
Torunn Holm Totland
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011277364 *008180822s2018 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.20846 *100 $aTotland, Torunn Holm$4aut$_131185700 *245 $aHvordan fremme matinntak og måltidsglede blant eldre i helse- og omsorgssektoren? *300 $aS. 24-27 : port. *520 $aOm kunnskapsoppsummeringen Mat og ernæring til eldre : oppsummering av kunnskap og forskningsresultater / Benedicte Huseby Bøhn, Ingrid Tøndel Medbøen, Ellen Melbye Langballe og Torunn Holm Totland *650 $aeldre$9nor$2norart$_128564300 *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *650 $akunnskapsbasert praksis$9nor$2norart$_129349100 *700 $aBøhn, Benedicte Huseby;$4aut$_149809800 *700 $aKristiansen, Kari Midtbø$4aut$_139853300 *700 $aLangballe, Ellen Melbye;$4aut$_138975300 *700 $aMedbøen, Ingrid Tøndel;$4aut$_149809900 *700 $aSelbæk, Geir;$4aut$_141722800 *773 $tNorsk tidsskrift for ernæring$gNr. 1 (2018)$x1503-5034$w(NO-LaBS)534654(tnr) *999 $z1800631241$anorart:1800631241 ^