Heilag graut, franske hagar og barn døypte i øl : skrift, arkeologi og botanikk som kjelder til matkultur i mellomalderen
Maria Sture
Artikkel Nynorsk
Logg inn for flere valg
*0011270848 *008180309s2017 xx# 000 0 nno *019 $bk *08230$a394.120948210902 *100 $aSture, Maria$4aut$uNorsk institutt for kulturminneforskning$_148790200 *245 $aHeilag graut, franske hagar og barn døypte i øl$bskrift, arkeologi og botanikk som kjelder til matkultur i mellomalderen *300 $aS. 43-59 : ill. *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEngelsk sammendrag *650 $aHistoriske kilder$2norart$_11582100 *650 $aMatkultur$2norart$_92990800 *650 $amiddelalderen$9nor$2norart$_129017200 *651 $aOslo$_10203400 *700 $aBauer, Egil Lindhart$4aut$uNorsk institutt for kulturminneforskning$_145638200 *773 $tPrimitive tider$gÅrg. 19 (2017)$x1501-0430$w(NO-LaBS)394794(tnr) *999 $z1800624689$anorart:1800624689 ^