Tare blir ein viktig ingrediens i laksefôret i framtida : Hortimare hausta 10000 kilo oppdretts-tare
Linn Therese Skår Hosteland
Artikkel Nynorsk
Logg inn for flere valg
*0011231377 *008150902s2015 xx# 000 0 nno *019 $bk *08230$a579.8 *100 $aHosteland, Linn Therese Skår$4aut$_141900900 *245 $aTare blir ein viktig ingrediens i laksefôret i framtida$bHortimare hausta 10000 kilo oppdretts-tare *300 $aS. 16-18 : ill. *500 $aHeftet har tittelen: Fremtidens fôr: "Helt nye råvarer fra hav og land" *610 $aHortimare$_144831300 *650 $aFiskefôr$2norart$_33991900 *650 $afiskeoppdrett$9nor$2norart$_128843800 *650 $atare$9nor$2norart$_131408100 *773 $tNf xpert : en spesialutgave av Norsk fiskeoppdrett$gÅrg. 40, nr. 2 (2015)$x1894-2903$w(NO-LaBS)278963(tnr) *999 $z1500584981$anorart:1500584981 ^