Teori, praksis og kvalifisering til læretid i RM og HO-fag
Halvor Spetalen
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011207968 *008140630s2014 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a373.2460711 *100 $aSpetalen, Halvor$4aut$_131896700 *245 $aTeori, praksis og kvalifisering til læretid i RM og HO-fag *300 $aS. 71-73 *520 $aRM står for: Restaurant- og matfag, og HO står for: Helse- og oppvekstfag *650 $alærerutdanning$2norart$_11464400 *650 $ayrkesfag$9nor$2norart$_128756700 *700 $aJohnsen, Else Marie;$4aut$_142504100 *700 $aJohnsen, Kjersti Lisbeth$4aut$_142504200 *773 $tYrke : tidsskrift om yrkesopplæring$gÅrg. 58, nr. 2 (2014)$x1504-1905$w(NO-LaBS)905988(tnr) *999 $z1400561491$anorart:1400561491 ^