Kunnskap om tradisjonelt kosthold : korrektiv til naturvitenskapelig ernæringsforskning
Jan Raa
Artikkel Bokmål
Logg inn for flere valg
*0011201149 *008140227s2013 xx# 000 0 nob *019 $bk *08230$a613.2 *100 $aRaa, Jan$4aut$uUniversitetet i Tromsø$_131855300 *245 $aKunnskap om tradisjonelt kosthold$bkorrektiv til naturvitenskapelig ernæringsforskning *300 $aS. 7-26 *500 $aHeftet har tittelen: Mat og måltider *500 $aVitenskapelig artikkel *520 $aEngelsk sammendrag *590 0$aDøving, Runar. - I: Tidsskrift for kulturforskning. - Vol. 12, nr. 3/4 (2013). - S. 40-44 *590 0$aHessen, Dag O. - I: Tidsskrift for kulturforskning. - Vol. 12, nr. 3/4 (2013). - S. 27-29 *590 0$aMoseng, Ole Georg. - I: Tidsskrift for kulturforskning. - Vol. 12, nr. 3/4 (2013). - S. 30-39 *590 0$aRaa, Jan. - I: Tidsskrift for kulturforskning. - Vol. 12, nr. 3/4 (2013). - S. 45-49 *650 $aernæring$9nor$2norart$_128566700 *650 $afolkehelse$9nor$2norart$_129865300 *650 $akosthold$2norart$_12274100 *653 $aancestral diet$9eng$_141729400 *653 $adiet$9eng$_130854100 *653 $ahealth$9eng$_130115900 *653 $alife-style disease$9eng$_141729500 *653 $anutrition research$9eng$_141729600 *653 $awestern food$9eng$_141729700 *773 $tTidsskrift for kulturforskning$gVol. 12, nr. 3-4 (2013)$x1502-7473$w(NO-LaBS)204847(tnr) *999 $z1400554615$anorart:1400554615 ^