*00196836
*00520250613115520.0
*007ta
*008110826s2003 no 000 u nob d
*00901225cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270775444$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990400118524702201
*035 $a(NO-LaBS)13882039(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)040011852
*035 $a040011852-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aKjuus, Johanne$d1976-$0(NO-TrBIB)2059780$_29749000
*24510$aNorsk slaktekyllingproduksjon$cJohanne Kjuus
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c2003
*300 $aVI, 25 s.$bdiagr.
*4901 $aNotat / Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$v2003-28
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-04-07
*650 7$aAbattoirs$2agrovoc$_186760600
*650 7$aAnimal production$2agrovoc$_186593100
*650 7$aBroiler chickens$2agrovoc$_186824000
*650 7$aCosts$2agrovoc$_185525300
*650 7$aHatcheries$2agrovoc$_186824100
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPrices$2agrovoc$_186518400
*830 0$aNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)$x0805-9691$v2003-28$w999508957334702201$_13931400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016030409550$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990400118524702202$b2021-11-14T19:48:10Z$z990400118524702202
^