*001934389
*00520230309155321.0
*007ta
*008131209s2013 no# 000 u nob
*00901512cam a2200349 c 4500
*015 $a1328254$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788270778584$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991327586604702201
*035 $a(NO-LaBS)14641505(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)132758660
*035 $a132758660-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08204$a636.20883$223
*1001 $aVeidal, Asbjørn$d1975-$0(NO-TrBIB)1021779$_94579400
*24510$aInnovasjon i kjøttbransjen :$bstatus, forutsetninger og suksesskriterier$cAsbjørn Veidal, Julie Nåvik Hval, Trygve Kjølseth
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c2013
*300 $aVI, 127 s.$bill.
*4901 $aNILF-rapport$v2013-2
*500 $aProsjekt: Kjøttbransjens innovasjonutvikling - utredning om kjøttbransjens utvikling og muligheter
*500 $aProsjektnr. : F065
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-02-15
*7001 $aHval, Julie Nåvik$d1982-$0(NO-TrBIB)9024694$_270464900
*7001 $aKjølseth, Trygve$d1951-$0(NO-TrBIB)13051451$_270621500
*7102 $aKjøttbransjens innovasjonsutvikling - utredning om kjøttbransjens utvikling og muligheter (prosjekt)$0(NO-TrBIB)13051450$_118549000
*830 0$aNILF-rapport (trykt utg.)$x0805-7028$v2013-2$w999506699894702201$_12002400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021011907509$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991327586604702202$b2021-11-14T21:07:11Z$z991327586604702202
^