*001913124
*00520250613140530.0
*007cr
*007ta
*008130423s1996 no 000 0 nob
*00901530cam a2200349 c 4500
*019 $bl
*020 $a8270772046
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999602922414702201
*035 $a(NO-LaBS)15114154(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093301413
*035 $a(NO-TrBIB)960292241
*035 $a960292241-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a631.147.003
*1001 $aKristiansen, Berit$0(NO-TrBIB)90800092$_107360300
*24510$aMerkostnader ved produksjon av økologiske landbruksvarer :$bmelk, storfekjøtt, sauekjøtt, svinekjøtt, korn, potet og gulrot$cBerit Kristiansen, Ragnhild Skar, Knut Repstad
*260 $aOslo$bNorsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$c[1996]
*300 $a52 s.
*4901 $aNotat / Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning$v1996:1
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-08-18
*650 7$aAlternative agriculture$2agrovoc$_186694600
*650 7$aEconomic analysis$2agrovoc$_186568000
*650 7$aFood production$2agrovoc$_185916000
*650 7$aProduction economics$2agrovoc$_187198000
*653 $alandbruksøkonomi$aøkologisk$alandbruk$aøkonomi$_116335700
*7001 $aRepstad, Knut$d1933-$0(NO-TrBIB)90285784$_23528500
*7001 $aSkar, Ragnhild$0(NO-TrBIB)90409768$_28592700
*830 0$aNotat (Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning : trykt utg.)$x0805-9691$v1996:1$w999508957334702201$_13931400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009081801059$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999602922414702202$b2021-11-14T20:59:15Z$z999602922414702202
^