*001713927
*00520250613134100.0
*007cr
*007ta
*008150806s1982 no 000 u nob d
*00901057cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272900777$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999707862714702201
*035 $a(NO-LaBS)14527213(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)151454825
*035 $a(NO-TrBIB)970786271
*035 $a970786271-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a633.42:006.83
*1001 $aMartens, Magni$0(NO-TrBIB)90269860$_37435900
*24510$aKvalitetskriterier for vegetabilier
*260 $aOslo$bNLVF$c1982
*300 $a12 s.$evedlegg
*4901 $aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$v363
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-07-08
*653 $akvalitetskriterier$alandbruksprodukter$_99657800
*830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$v363$w998220604184702201$_13934200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015070809018$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999707862714702202$b2021-11-14T20:44:04Z$z999707862714702202
^