*001599175
*00520250613113918.0
*007ta
*008140722s2000 no 000 u nob d
*00901348cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990012942704702201
*035 $a(NO-LaBS)14103931(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)00129427x
*035 $a00129427x-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aHaukenes, Anne$0(NO-TrBIB)90969456$_27700300
*24510$aFunctional foods/Funksjonell mat :$ben studie av norske forbrukeres kjennskap til, bruk av og vurderinger omkring funksjonell mat$cAnne Haukenes
*260 $aTrondheim$bSenter for bygdeforskning$c2000
*300 $a36, XIV bl.
*4901 $aRapport / Senter for bygdeforskning$v8/00
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-04-22
*650 7$aConsumer behaviour$2agrovoc$_186243200
*650 7$aConsumer surveys$2agrovoc$_186378000
*650 7$aHealth foods$2agrovoc$_187161900
*650 7$aHealth$2agrovoc$_185507400
*650 7$aHuman nutrition$2agrovoc$_186762500
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPublic Opinion$2agrovoc$_186621000
*650 7$aRisk$2agrovoc$_186582200
*653 $ahelse$aernæring$akosthold$aforbrukere$_88924200
*7400 $aFunksjonell mat
*830 0$aRapport (Senter for bygdeforskning : trykt utg.)$x0802-8788$v8/00$w999006635294702201$_14568000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016033008153$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990012942704702202$b2021-11-14T20:34:29Z$z990012942704702202
^