*001570238
*00520231217045613.0
*007cr
*007ta
*008151001s2001 no# 000 0 nob
*00901880cam a2200433 c 4500
*015 $a0115491$2nbf
*019 $bl
*020 $a8248901866$qib.$cNkr 129.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990119171994702201
*035 $a(NO-LaBS)1379852(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)011917199
*035 $a(NO-TrBIB)151701431
*035 $a011917199-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.66$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aSvarverud, Svein$d1963-$0(NO-TrBIB)1082699$_13876300
*24510$aVerdens beste kylling$c[konsept: Kari Alsaker ; tekst: Svein Svarverud og Kari Løvås ; foto: Erik Jalland]
*260 $aOslo$bKagge$ccop. 2001
*300 $a93 s.$bill.
*4901 $aSpis deg glad
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-08-24
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aAlsaker, Kari$0(NO-TrBIB)1030956$emedarb.$_103176000
*7001 $aJalland, Erik$0(NO-TrBIB)41853$emedarb.$_22103700
*7001 $aLøvås, Kari$0(NO-TrBIB)1085866$_28864900
*830 0$aSpis deg glad$_25347600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015082448325$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8248901866
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248901860
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/6/9788248901860.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/6/9788248901860.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/6/8248901866.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990119171994702202$b2021-11-14T20:31:38Z$z990119171994702202
^