*001523885
*00520250613121537.0
*007cr
*007ta
*008120229s2006 no 000 u nob
*00901939cam a2200373 c 4500
*019 $bl
*020 $a8203334202$qh.
*020 $a9788203334207$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990615079624702201
*035 $a(NO-LaBS)15788192(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)061507962
*035 $a(NO-TrBIB)112870988
*035 $a061507962-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aBrandt, Harald$d1969-$0(NO-TrBIB)90762026$_10518000
*245 $aAktivitetsbok : helse- og sosialfag, naturbruk, restaurant- og matfag, service og samferdsel
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bAschehoug$c2006
*300 $a80 s.$bill.
*490 $aNaturfag 2
*500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 2008
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-06-07
*650 7$aNaturfag$0(NO-TrBIB)REAL007541$2noubomn$_186191200
*655 7$aLærebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/184$2ntsf$_202703300
*800 $aBrandt, Harald, 1969-$tNaturfag 2$w(NO-LaBS)861839(tnr)$_172005100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011060708158$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203334202
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788203334207
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/7/0/9788203334207.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/0/8203334202.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/7/0/9788203334207.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/7/0/9788203334207.jpg$qimage/jpeg
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990615079624702202$b2021-11-14T20:27:39Z$z990615079624702202
^