*001508783
*00520250613120526.0
*007ta
*008150604s2004 no 000 u nob d
*00901281cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990419247544702201
*035 $a(NO-LaBS)14848220(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)041924754
*035 $a041924754-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*060 4$aQU 145
*080 $a612.39
*24500$aTema ernæring :$bartikler fra Tidsskriftet 2003-04$c[utg. av] Sosial- og helsedirektoratet ; [red.: Charlotte Haug]
*260 $aOslo$c2004
*300 $a49 s.
*4901 $aTidsskrift for Den norske lægeforening
*500 $aInneholder utvalgte artikler fra Tidsskrift for Den norske lægeforening 2003-04
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2022-02-10
*653 $aernæring$akosthold$aglykemisk$aindeks$amatvarer$apremature$abarn$aungdom$afrukt$agrønnsaker$akroniske$asykdommer$aøkologisk$amat$ahjerte$ahjertesykdommer$akarsykdommer$aantioksidanter$astress$avitaminer$amineraler$ahelse$akosttilskudd$akosthald$ahjertesjukdommar$_79732400
*7001 $aHaug, Charlotte$d1959-$0(NO-TrBIB)90731620$_42660200
*830 0$aTidsskrift for Den norske lægeforening$_54293900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021122048149$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919826703702202$b2021-11-25T03:32:25Z$z999919826703702202
^