*001412700
*00520230305185343.0
*007ta
*008130220s2010 no# 000 0 nob
*00901782cam a2200409 c 4500
*015 $a1105675$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788278229538$qib.$cNkr 49.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991027449804702201
*035 $a(NO-LaBS)32836120(bibid)
*035 $a(NO-OsBA)0265894
*035 $a(NO-TrBIB)10274498x
*035 $a10274498x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.578$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aFristende grillmat$c[introduksjonen er skrevet av Linda Doeser ; oversatt av Dorthe Erichsen]
*2461 $aEveryday BBQ$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2010
*300 $a240 s.$bill.
*4901 $aFristende mat
*500 $a"En samling med mer enn 100 grunnleggende oppskrifter" - Omslaget
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2019-08-08
*7001 $aDoeser, Linda$0(NO-TrBIB)90115018$emedarb.$_22932800
*7001 $aErichsen, Dorthe E.$d1961-$0(NO-TrBIB)5011220$4trl$_10246300
*830 0$aFristende mat$_36013500
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2019080807134$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278229538
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788278229538
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/3/9788278229538.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/3/9788278229538.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/3/9788278229538.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991027449804702202$b2021-11-14T20:18:55Z$z991027449804702202
^