*001240720
*00520250613135332.0
*007cr
*007ta
*008130108s1994 no 000 u nob d
*00901162cam a2200313 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999419751424702201
*035 $a(NO-LaBS)13692616(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100677932
*035 $a(NO-TrBIB)941975142
*035 $a941975142-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a543.81
*080 $a641.16
*084 $aSEZA$2bar
*084 $aSF$2bar
*1001 $aHellesnes, Ivar$0(NO-TrBIB)90110357$_21036200
*24510$aInterkalibrering av vannaktivitet (aw) :$binterkalibrering høsten 1993$cIvar Hellesnes
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1994
*300 $a28 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v6, 1994
*500 $aI tittelen: "w" i "(aw)" skal være nedsenket
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-03-01
*653 $anæringsmidler$aanalyser$avann$akvalitet$akalibrering$ametoder$_49488300
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v6, 1994$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010030100058$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999419751424702202$b2021-11-14T19:59:59Z$z999419751424702202
^