*00124002
*00520250613135504.0
*007cr
*007ta
*008090627s1994 no 000 u nno
*00900901cam a2200241 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999425694234702201
*035 $a(NO-LaBS)14907012(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)092722180
*035 $a(NO-TrBIB)942569423
*035 $a942569423-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*1001 $aNedkvitne, Jon J.$_16538600
*24510$aKvalitetsproduksjon av lammekjøt$c[manuskript: Jon J. Nedkvitne]
*260 $aÅs$bNLH-Fagtjenesten$c1994
*300 $a31 s.$bill.
*4901 $aSmåskrift / NLH-Fagtjenesten$v2/94
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-04-29
*830 0$aSmåskrift (NLH-Fagtjenesten : trykt utg.)$x0805-6919$v2/94$w999421533324702201$_16538700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009042904137$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999425694234702202$b2021-11-14T19:41:21Z$z999425694234702202
^