*00118819
*00520230309144307.0
*007ta
*008130801s2012 no# 000 u nob
*00901229cam a2200313 c 4500
*015 $a1313461$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788282960342$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991308147504702201
*035 $a(NO-LaBS)14437509(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)13081475x
*035 $a13081475x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aRode, Tone Mari$d1977-$0(NO-TrBIB)9037199$_15425700
*24510$aHøytrykksprosessering av sjømat :$blitteraturgjennomgang$cTone Mari Rode og Maria Befring Hovda
*260 $aTromsø$bNofima$c2012
*300 $a74 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v39/2012
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-08-20
*653 $asjømat$amattrygghet$akvalitet$ahøytrykksprosessering$_15425800
*7001 $aHovda, Maria Befring$d1976-$0(NO-TrBIB)7074878$_15425900
*7760 $tHøytrykksprosessering av sjømat : litteraturgjennomgang$w991406295484702201
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v39/2012$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018082007035$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991308147504702202$b2021-11-14T19:40:55Z$z991308147504702202
^