*001155908
*00520250613122147.0
*007cr
*007ta
*008141118s2007 no 000 u nob d
*00901089cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788272516177$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990710084464702201
*035 $a(NO-LaBS)15165650(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)071008446
*035 $a(NO-TrBIB)114512817
*035 $a071008446-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aFryst lettsaltet seifilet$cKristin Lauritzsen ... [et al.]$nDel 2$pDokumentasjon av kvaliteten
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2007
*300 $a17 bl., 19 s.$bill.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v12/2007
*500 $aProsjektnr. : 20377
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-09-22
*653 $alettsalting$asei$afryst$afilet$_38296900
*7001 $aLauritzsen, Kristin$d1958-$0(NO-TrBIB)90750004$_48438900
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v12/2007$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011092208062$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990710084464702202$b2021-11-14T19:52:51Z$z990710084464702202
^