
Pascal på norsk
tekst: Pascal Dupuy og Emma Th. Hansen ; foto: Sune EriksenDupuy, Pascal · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2018 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001977070 *00520241219104502.0 *007ta *008180806s2018 no a e 00 0 nob *00902940nam a2200421 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-8071-330-8$qib.$cNkr 398.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920603790002201 *035 $a(NO-LaBS)11472935(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150300069 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.865$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aDupuy, Pascal$d1965-$0(NO-TrBIB)12062004$4aut$_39938600 *24510$aPascal på norsk$ctekst: Pascal Dupuy og Emma Th. Hansen ; foto: Sune Eriksen *260 $aLysaker$bDinamo forl.$ccop. 2018 *300 $a188 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *500 $aPå løst omslag: Bløtkaker, formkaker, rullekaker, paier *520 $aKan man gjøre den norske bløtkaken mer spennende og mer forførende? Gjøre formkaken saftigere, rullekaken mer elegant og piske krem som smelter på tungen? Vel, det har tatt meg mer enn 30 år som fransk konditor i Norge, før jeg i det hele tatt kom på å stille meg selv disse spørsmålene. I alle år har det viktigste for meg vært å få nordmenn til å smake på franske markoner, hjemmelaget is, fristende kaker og konfekt fra kontinentet. Jeg ville forføre dere nordmenn med franske smaker! Folk blir som regel sjokkert når de oppdager at jeg spiser flest kakestykker av alle sammen. Jeg innrømmer at jeg er litt sjokkert og overrasket selv også. Har jeg rett og slett blitt norsk?! *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-19 *650 7$aKaker$2bokbas$9nno$_185531600 *650 7$aKaker$2bokbas$9nob$_185531700 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aEriksen, Sune$d1975-$0(NO-TrBIB)2122280$4pht$_21614600 *7001 $aHansen, Emma Th.$d1973-$0(NO-TrBIB)4112464$4aut$_21796600 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020070648666$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/69/00/150300069/productimage_OS_fce313ae344419fb501353353975c0f335623f13.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/69/00/150300069/productimage_ORG_99fa4e1cf12290d8d0da28b5c2fee2a56470e012.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788280713308 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788280713308 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/0/9788280713308.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/0/9788280713308.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/0/9788280713308.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919965296902202$b2021-11-14T21:12:46Z$z999919965296902202 ^