*001962179
*00520230309154443.0
*007ta
*008140909s2013 no# j 000 0 nno
*00901573cam a2200397 c 4500
*015 $a1339337$2nbf
*019 $bl
*020 $qib.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991326107954702201
*035 $a(NO-LaBS)9917278(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)132610795
*035 $a132610795-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08204$a372.82$223
*08274$a640$qNO-OsNB$25/nor
*0830 $a641.541$223
*1001 $aIversen, Ingvild$d1973-$0(NO-TrBIB)9268$_45524800
*24510$aKokeboka mi :$bteoribok$c[forfattere: Ingvild Iversen, Lena Torsvik, Åse Kringlebotn ; alle fotografier: Esten Borgos ; omsetting: Kåre Vigestad]
*250 $aNynorsk[utg.]
*260 $a[Oslo]$bOpplysningskontoret for egg og kjøtt$c2013
*300 $a144 s.$bill.$c27 cm
*500 $aFor 8.-10. trinn
*500 $aFor lærerveiledning, se bokmålutg.
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-03-27
*653 $alærebøker$agrunnskole$amat$ahelse$ahusholdning$aheimkunnskapmatlaging$akokebøker$aungdom$akosthold$aernæring$akosthald$_121100700
*7001 $aBorgos, Esten$d1973-$0(NO-TrBIB)3111822$emedarb.$_12488400
*7001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$_17881900
*7001 $aTorsvik, Lena$d1974-$0(NO-TrBIB)13071151$_270362000
*7102 $aOpplysningskontoret for egg og kjøtt$0(NO-TrBIB)11036952$_25572200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021030248526$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*960 $al$9LOCAL
*991 $avolumes$_10052300
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991326107954702202$b2021-11-27T03:22:17Z$z991326107954702202
^