Pizza Paradiso : hvordan lage verdens beste pizza
Jan Vardøen ; med fotograf Agnete BrunVardøen, Jan · Bok · Bokmål · utgitt 2011
Ledig
- Automatlager: 2 av 2 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*00192909 *00520230309104104.0 *007cr *007ta *008150721s2011 no# 000 0 nob *00901790cam a2200397 c 4500 *015 $a1130631$2nbf *019 $bl *020 $a9788202361310$qib.$cNkr 349.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991139292504702201 *035 $a(NO-LaBS)5134936(bibid) *035 $a(NO-OsBA)0273425 *035 $a(NO-TrBIB)113929250 *035 $a(NO-TrBIB)151409072 *035 $a113929250-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *042 $anorbibl *044 $cno *08274$a641.82$qNO-OsNB$25/nor *1001 $aVardøen, Jan$d1962-$0(NO-TrBIB)99062321$_12735300 *24510$aPizza Paradiso :$bhvordan lage verdens beste pizza$cJan Vardøen ; med fotograf Agnete Brun *260 $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2011 *300 $a179 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-10-20 *653 $akokebøker$apizza$aitalia$_29160000 *7001 $aBrun, Agnete$d1968-$0(NO-TrBIB)3111553$emedarb.$_19788100 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014102007502$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8202361311 *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788202361310 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788202361310 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/1/9788202361310.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/0/1/9788202361310.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/0/1/9788202361310.jpg$qimage/jpeg *901 $a90 *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:991139292504702202$b2021-11-14T19:47:52Z$z991139292504702202 ^