*001885316
*00520230309123930.0
*007ta
*008130105s2012 no# 000 u nob
*00901197cam a2200313 c 4500
*015 $a1220082$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788272519833$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991215503384702201
*035 $a(NO-LaBS)14210514(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121550338
*035 $a121550338-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aMørkøre, Turid$0(NO-TrBIB)1458552667695$4aut$_31595700
*24510$aFilet av oppdrettslaks :$bkvalitetsavvik og årsakssammenhenger$cTurid Mørkøre
*260 $aTromsø$bNofima$c2012
*300 $a59 s.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v17/2012
*500 $aProsjektnr. : 20886
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-11-19
*653 $afiletkvalitet$aoppdrettslaks$amelanin$afiletfarge$_113992000
*7760 $tFilet av oppdrettslaks : kvalitetsavvik og årsakssammenhenger$w991300451794702201
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v17/2012$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012111908187$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991215503384702202$b2021-11-14T20:56:39Z$z991215503384702202
^