*001875129
*00520230401090135.0
*007cr
*007ta
*008130627s1976 no# 000 0 nob d
*00901147cam a2200337 c 4500
*015 $a7600683$2nbf
*019 $bl
*020 $a8202034248$qh.$cNkr 59.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999716027354702201
*035 $a(NO-LaBS)233756(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)132256045
*035 $a(NO-TrBIB)971602735
*035 $a971602735-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a641.5$qNO-OsNB$23/nor
*084 $aN 127$2oosk
*1001 $aLange, Marit Ingeborg$d1943-$0(NO-TrBIB)90098159$_12659200
*24510$aItaliensk mat :$bfra italiensk miljø til norske kjøkken$cMarit I. Lange, Olgese Mowinckel
*260 $aOslo$bCappelen$c1976
*300 $a190 s.$bill.
*4901 $aCappelens håndbøker
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-06-27
*7001 $aFougner, Åshild$4ill$_113168600
*7001 $aMowinckel, Olgese$0(NO-TrBIB)90241523$_52773000
*830 0$aCappelens håndbøker$_13805900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013053008060$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999716027354702202$b2021-11-14T20:55:49Z$z999716027354702202
^