*001871564
*00520230309105514.0
*007ta
*008111031s2011 no# 000 u nob
*00901187cam a2200301 c 4500
*015 $a1133709$2nbf
*019 $bl
*020 $qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991143880324702201
*035 $a(NO-LaBS)14820323(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)114388032
*035 $a114388032-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*1001 $aAsche, Frank$d1966-$0(NO-TrBIB)90641558$_15794200
*24513$aEn kunnskapsbasert sjømatnæring$cav Frank Asche og Ragnar Tveterås
*260 $aOslo$bHandelshøyskolen BI, Institutt for strategi og logistikk$ccop. 2011
*300 $a181 s.$bill.
*4901 $aForskningsrapport / Handelshøyskolen BI$v8/2011
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-03-10
*7001 $aTveterås, Ragnar$0(NO-TrBIB)90619602$_26515100
*7760 $tEn kunnskapsbasert sjømatnæring$w991143880404702201
*830 0$aForskningsrapport (Handelshøyskolen BI : trykt utg.)$x0803-2610$v8/2011$w999007254354702201$_14561600
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014031006124$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991143880324702202$b2021-11-14T20:55:33Z$z991143880324702202
^