*001868148
*00520250613134702.0
*007cr
*007ta
*008150824s1993 no 000 u swe
*00901302cam a2200337 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999311696074702201
*035 $a(NO-LaBS)14058582(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)10023318x
*035 $a(NO-TrBIB)931169607
*035 $a931169607-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a664.1.002.38
*084 $aSF$2bar
*084 $aSFE$2bar
*1001 $aBergsten, Christina$0(NO-TrBIB)90591747$_67409900
*24510$aInntak av acesulfam K, aspartam, cyklamat og sakkarin i Norge$cforfatter: Christina Bergsten
*260 $aOslo$bStatens næringsmiddeltilsyn$c1993
*300 $a64 s.$bill.
*4901 $aSNT-rapport$v3, 1993
*500 $aSvensk tekst, sammendrag på engelsk og svensk
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2010-01-12
*650 7$aConsumption$2agrovoc$_186855700
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aSweeteners$2agrovoc$_191671800
*653 $asøtningsstoffer$aaspartam$acyklamat$asakkarin$aacesulfam$asukkererstatninger$atilsetningsstoffer$aforbruk$_112619200
*830 0$aSNT-rapport (trykt utg.)$x0802-1627$v3, 1993$w998920174304702201$_16929300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2010011204040$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999311696074702202$b2021-11-14T20:55:16Z$z999311696074702202
^