*001845989
*00520230330110110.0
*007cr
*007ta
*008150225s1970 no# 000 0 nob
*00901220cam a2200373 c 4500
*015 $a7000953$2nbf
*019 $bl
*020 $cNkr 12.50
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999220165264702201
*035 $a(NO-LaBS)152499(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)111115973
*035 $a(NO-TrBIB)922016526
*035 $a922016526-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $hswe
*044 $cno
*080 $a582.28
*080 $a641.5
*08274$a641.5$qNO-OsNB$23/nor
*084 $aN 127$2oosk
*1001 $aHolm, Thora$d1881-$0(NO-TrBIB)90919569$_110809600
*24510$aSoppretter :$bplukking, rensing, tilbereding, konservering, tørking, dypfrysing$cThora Holm ; norsk utgave ved Gerd Paulsen
*2461 $aSvamprätter$iOriginaltittel
*260 $aOslo$bGyldendal$c1970
*300 $a75 s.$bill.
*4901 $aGyldendals nøkkel-bøker
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-01-20
*653 $amatlaging$asopp$_110809700
*830 0$aGyldendals nøkkel-bøker$_40192100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2007072400012$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999220165264702202$b2021-11-14T20:53:50Z$z999220165264702202
^