*001841633
*00520230305183310.0
*007ta
*008110826s2010 no# 000 u nob
*00901020cam a2200265 c 4500
*015 $a1109835$2nbf
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991023825144702201
*035 $a(NO-LaBS)13713143(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)102382514
*035 $a102382514-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*24500$aKvalitet og holdbarhet av hel kokt krabbe ved ulik forbehandling$cAstrid K. Woll ... [et al.]
*260 $aÅlesund$bMøreforsking$c2010
*300 $a27 s.$bill.
*4901 $aRapport / Møreforsking, Ålesund$v2010:1
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-26
*7001 $aWoll, Astrid Kari$d1949-$0(NO-TrBIB)90409119$emedarb.$4aut$_13811600
*830 0$aRapport (Møreforsking. Ålesund : trykt utg.)$x0804-5380$v2010:1$w999510474004702201$_13195000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016072609025$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991023825144702202$b2021-11-14T20:53:33Z$z991023825144702202
^