*001833132
*00520250613135328.0
*007cr
*007ta
*008121017s1994 no 000 u nob
*00901126cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*020 $a8259580225
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999420150704702201
*035 $a(NO-LaBS)14029249(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)122633873
*035 $a(NO-TrBIB)94201507x
*035 $a94201507x-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*080 $a061.6:664
*080 $a664
*1001 $aUlsaker, Bjørg$0(NO-TrBIB)90762712$_109773300
*24510$aNTH-SINTEF næringsmiddelteknikk :$brapport om virksomheten pr. april 1994$cBjørg Ulsaker
*260 $aTrondheim$bSINTEF, Teknisk kjemi$c1994
*300 $a7 bl.
*4901 $aSINTEF rapport$vSTF21 A94049
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-08-24
*650 7$aNæringsmiddelforskning$2tekord$_190354500
*650 7$aNæringsmiddelteknologi$2tekord$_191547800
*830 0$aSINTEF rapport (SINTEF. Avdeling teknisk kjemi : trykt utg.)$vSTF21 A94049$w998010806814702201$_13705800
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012082409044$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999420150704702202$b2021-11-14T20:53:00Z$z999420150704702202
^