*001826624
*00520231213051346.0
*007cr
*007ta
*008130627s1997 no# 000 0 nob
*00901681cam a2200409 c 4500
*015 $a9712613$2nbf
*019 $bl
*020 $a8205245355$qib.$qGyldendal fakta$cNkr 278.00
*020 $a8252535763$qib.$qBokklubben mat- og vinglede
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999726536434702201
*035 $a(NO-LaBS)1315301(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)092559190
*035 $a(NO-TrBIB)972653643
*035 $a972653643-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.56$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aHensley, Nina Dreyer$d1962-$_78483200
*24510$aVintermat$cNina Dreyer Hensley, Jim Hensley og Paul Løwe ; [fotos: Nina Dreyer Hensley og Jim Hensley ; konsulent for oppskriftene: Ingeborg Thomassen]
*260 $a[Oslo]$bGyldendal fakta$c1997
*300 $a160 s.$bill.
*500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1999; 3. oppl. 2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-05-30
*653 $akokebøker$_10020500
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aHensley, Jim$d1963-$0(NO-TrBIB)90935778$_11535600
*7001 $aLøwe, Paul$0(NO-TrBIB)97048325$_10501900
*7001 $aThomassen, Ingeborg$d1942-$0(NO-TrBIB)90101802$_19989300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009010500040$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205245355
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788205245358
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999726536434702202$b2021-11-14T20:52:34Z$z999726536434702202
^