*001744765
*00520250613133218.0
*007cr
*007ta
*008090510s1987 no 000 0 und d
*00900946cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*020 $a8210027859
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998741426014702201
*035 $a(NO-LaBS)14645464(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)092407595
*035 $a(NO-TrBIB)874142601
*035 $a874142601-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*084 $aPd 46s$2ubtkl/2
*24500$aMatematikk ; [oversatt til bokmål og omarbeidet for norske forhold: Sven Persson]
*2461 $aBröd och bakverk - Yrkesräkning$iOriginaltittel
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bTiden$cc1987
*300 $a91 s.$bill.
*4900 $aYrkeslitteratur for baker- og konditorfagene
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-05-10
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009033000157$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998741426014702202$b2021-11-14T20:46:19Z$z998741426014702202
^