*001691360
*00520230303111857.0
*007ta
*008150401s2002 no# 000 0 nob
*00902119cam a2200445 c 4500
*015 $a0212796$2nbf
*019 $bl
*020 $a8205301670$qh.$cNkr 199.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990216816274702201
*035 $a(NO-LaBS)1392157(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)021681627
*035 $a021681627-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a641.7$qNO-OsNB$24/nor
*1001 $aDrennan, Matthew$0(NO-TrBIB)1029912$_20455100
*24510$aGrilling$cMatthew Drennan ; foto: Chris Alack ; til norsk ved Irene Inman Tjørve ; [utgitt i samarbeid med Weber Scandinavia A/S ; oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig]
*2461 $aWeber's ultimate barbecue book$iOriginaltittel
*250 $a2. utg.
*260 $aOslo$bGyldendal fakta$c2002
*300 $a159 s.$bill.
*500 $a1. utg. 2001
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-06
*653 $akokebøker$amatoppskrifter$agrilling$agrillmat$amatlaging$_20455200
*7001 $aAlack, Chris$0(NO-TrBIB)1029911$emedarb.$_274639700
*7001 $aHovig, Ingrid Espelid$d1924-2018$0(NO-TrBIB)90087219$emedarb.$_12543500
*7001 $aTjørve, Irene Inman$4trl$_13366100
*7102 $aWeber Scandinavia A/S$0(NO-TrBIB)1035746$_20455400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016070648056$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205301670
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8205301670
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/2/7/9788205301672.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/7/8205301670.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/2/7/9788205301672.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/2/7/9788205301672.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990216816274702202$b2021-11-14T20:42:29Z$z990216816274702202
^