Truls á la Hellstrøm : mesterkokk på 1-2-3
Eyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter alle turene: Per Asbjørn Risnes ]Hellstrøm, Eyvind · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001630298 *00520230402092438.0 *007ta *008170430s2017 no a e 00 0 nob *00903312nam a2200445 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-489-2046-5$qib.$cNkr 449.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920275188402201 *035 $a(NO-LaBS)10802450(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150270836 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.59$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aHellstrøm, Eyvind$d1948-$0(NO-TrBIB)90519538$4aut$_20321000 *24510$aTruls á la Hellstrøm :$bmesterkokk på 1-2-3$cEyvind Hellstrøm, Truls Svendsen ; foto: Anita Rennan [Andreas Berge, Anders Bremnes ; tekstforfatter alle turene: Per Asbjørn Risnes ] *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2017 *300 $a200 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aKulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme! *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-15 *650 7$aReiser$2bokbas$9nno$_187945700 *650 7$aReiser$2bokbas$9nob$_187945800 *653 0$akulinarisk reise$amat$adrikke$aTruls á la$aHellstrøm$_92087800 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aBerge, Andreas$0(NO-TrBIB)1507642234298$4pht$_92087900 *7001 $aBremnes, Anders$d1984-$0(NO-TrBIB)1507642234299$4pht$_92088000 *7001 $aRennan, Anita$d1980-$0(NO-TrBIB)1507642234297$4pht$_47332800 *7001 $aRisnes, Per Asbjørn$d1967-$0(NO-TrBIB)61127$4ctb$_20237200 *7001 $aSvendsen, Truls$d1972-$0(NO-TrBIB)7022010$4aut$_17676000 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020070748647$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/36/08/150270836/productimage_OS_80ad5153bf2e0aa6b0aed7fbec343165315cf7bc.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/36/08/150270836/productimage_ORG_f9d084b0a3b5cc3dcbad0f825b662787b306f503.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248920465 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/6/9788248920465.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/6/9788248920465.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/6/9788248920465.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919892374202202$b2021-11-14T20:37:15Z$z999919892374202202 ^