*001606604
*00520230310170651.0
*007ta
*008130208s1986 no# 000 0 nob d
*00901195cam a2200349 c 4500
*015 $a8602439$2nbf
*019 $bl
*020 $a8210029185$qib.$cNkr 63.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998720095054702201
*035 $a(NO-LaBS)14446865(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)872009505
*035 $a872009505-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*0411 $hger
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.85$qNO-OsNB$24/nor
*24500$aSyltetøy og geléer$coversatt fra tysk av Margit-Ruth Graff ; faglig bearbeidet av Marianne Almstrøm Rykke
*2461 $aMarmelade Gelee$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bTiden$ccop. 1986
*300 $a95 s.$bill.$c21 cm
*4901 $aGodt for matvenner
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-11-03
*653 $aOppskrifter$_18602600
*7001 $aGraff, Margit-Ruth$4trl$_67765000
*7001 $aRykke, Marianne Almström$d1938-$0(NO-TrBIB)90064026$ered.$_13384900
*7400 $aMarmelade Gelee
*830 0$aGodt for matvenner$_67765100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016062748032$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998720095054702202$b2021-11-14T20:35:14Z$z998720095054702202
^