*001568412
*00520250613081505.0
*007cr
*007ta
*008110311s2001 dk 000 u eng d
*00901409cam a2200373 c 4500
*019 $bl
*020 $a9289306785$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990201870844702201
*035 $a(NO-LaBS)15060674(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)020187084
*035 $a(NO-TrBIB)100131506
*035 $a020187084-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aRecommendations for intake calculations of food additives and contaminants$cChristina Bergsten ... [et al.]
*260 $aKøbenhavn$bNordisk Ministerråd$cc2001
*300 $a100 s.$bdiagr.
*4901 $aTemaNord$v2001:574
*500 $aMed sammendrag på norsk og finsk
*500 $aPå omslaget: Food
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-12-21
*650 7$aDiet$2agrovoc$_186690200
*650 7$aDietary guidelines$2agrovoc$_189462100
*650 7$aFood Additives$2agrovoc$_187378700
*650 7$aFood consumption$2agrovoc$_186456100
*650 7$aFood intake$2agrovoc$_189462400
*650 7$aPollutants$2agrovoc$_185670100
*650 7$aToxic substances$2agrovoc$_185510400
*653 $amat$anæringssmidler$atilsetningsstoffer$anorden$amatvarer$_85801300
*7001 $aBergsten, Christina$0(NO-TrBIB)90591747$_67409900
*830 0$aTemaNord (trykt utg.)$x0908-6692$v2001:574$w999407713734702201$_13403900
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009122100087$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990201870844702202$b2021-11-14T20:31:34Z$z990201870844702202
^