*001564903
*00520250613130627.0
*007cr
*007ta
*008140624s2010 no 000 u nob d
*00901169cam a2200277 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991016644784702201
*035 $a(NO-LaBS)14240909(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)101664478
*035 $a(NO-TrBIB)142773220
*035 $a101664478-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aLedsaak, Oddlaug$d1949-$0(NO-TrBIB)90110068$_54414000
*24510$aRåvarenes teknologiske egenskaper$cOddlaug Ledsaak og Bjørn Eben
*260 $aLillestrøm$bHøgskolen i Akershus$c2010
*300 $a155 s.
*4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 5/2010
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2014-05-26
*650 2$aFood$_10147000
*653 $aråstoff$aråstoffer$amatteknologi$aråvarer$anæringsmiddelteknologi$anæringsmidler$ateknologi$amat$atilsetningsstoffer$_85481500
*7001 $aEben, Bjørn$d1961-$0(NO-TrBIB)70890$_20133800
*830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 5/2010$w990102146314702201$_15121000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2014052605081$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991016644784702202$b2021-11-14T20:31:09Z$z991016644784702202
^