*001550430
*00520250613121318.0
*007ta
*008110826s2006 no 000 u nob d
*00901133cam a2200265 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272515938$qh.
*020 $a9788272515934$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990608825304702201
*035 $a(NO-LaBS)15172741(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)060882530
*035 $a060882530-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*24500$aTemperatur i kjøledisk :$ben kritisk suksessfaktor for brettpakket fersk fisk$cMargrethe Esaiassen ... [et al.]
*260 $aTromsø$bFiskeriforskning$c2006
*300 $a10, 2 bl.$bill.
*4901 $aRapport / Fiskeriforskning$v17/2006
*500 $aProsjektnr : 20171
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2018-02-05
*653 $atorsk$alaks$afiskeprodukter$alagringstemperatur$aholdbarhet$atemperaturkrav$aproduktkvalitet$_84003300
*7001 $aEsaiassen, Margrethe$d1965-$0(NO-TrBIB)90924219$_26643600
*830 0$aRapport (Fiskeriforskning : trykt utg.)$x0806-6221$v17/2006$w999202859614702201$_14534400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2018020548311$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990608825304702202$b2021-11-14T20:30:05Z$z990608825304702202
^