*001518924
*00520250613113530.0
*007cr
*007ta
*008130826s2005 no 100 u mul
*00901454cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990515219464702201
*035 $a(NO-LaBS)14841896(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)051521946
*035 $a(NO-TrBIB)120093189
*035 $a051521946-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*041 $anob$aeng
*24500$aSkolen som helsefremmende arena :$bmed fokus på mat og måltider : rapport fra dagskonferansen 28. oktober 2004$cutarbeidet av Kari S. Møllen, Elna Oppedal Olsen og Tone Torgrimsby [red.]
*260 $aLillestrøm$bHøgskolen i Akershus$c2005
*300 $a63 s.$bill.
*4901 $aSmåskrift / Høgskolen i Akershus$vnr 5/2005
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2011-10-27
*653 $akosthold$abarn$aungdom$askolemat$askolemåltid$askolen$amatvaneretniske$aminoriteter$askolefrokost$akantinemat$ainnvandrere$amåltider$asosialisering$aforebyggende$ahelsearbeid$ahelsefremmende$aarbeid$_80708800
*7001 $aMøllen, Kari Sundsbø$0(NO-TrBIB)90054582$_10157000
*7001 $aOlsen, Elna Oppedal$0(NO-TrBIB)90569220$_80708900
*7001 $aTorgrimsby, Tone$0(NO-TrBIB)18512$_80709000
*830 0$aSmåskrift (Høgskolen i Akershus : trykt utg.)$x1502-6132$vnr 5/2005$w990102146314702201$_15121000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2011102705066$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*991 $atracks
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990515219464702202$b2021-11-14T20:27:17Z$z990515219464702202
^