*001482964
*00520230402071939.0
*007ta
*008160915s2016 no a 00 0 nob
*00901608nam a2200313 c 4500
*019 $bl
*020 $a978-82-8169-383-8$qib.$cNkr 399.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920156774902201
*035 $a(NO-LaBS)10587385(bibid)
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*08204$a641.54$223/nor$qNO-OsNB
*1001 $aStiansen, Bent$d1963-$0(NO-TrBIB)2106424$4aut$_19918600
*24510$aSøndagsmiddag$cBent Stiansen ; foto: Sara Johannessen ; styling: Ann Kristin Wang
*260 $bFont$ccop. 2016$a[Oslo]
*300 $a335 s.$bkol. ill.$c29 cm
*4901 $aFont$v150
*500 $aUndertittel på omslaget: 52 hovedretter, 52 desserter, 8 juleretter
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-09-30
*7001 $aMeek, Sara Johannessen$d1986-$0(NO-TrBIB)1483107587291$4pht$_18628200
*7001 $aWang, Ann Kristin$d1966-$0(NO-TrBIB)10017999$4ctb$_59789400
*830 0$aFont$v150$_11597100
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020090107093$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788281693838
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788281693838
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/8/3/9788281693838.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/8/3/9788281693838.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/8/3/9788281693838.jpg$qimage/jpeg
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999919855395202202$b2021-11-14T20:24:20Z$z999919855395202202
^