*001470323
*00520250613125931.0
*007cr
*007ta
*008140410s2010 no 000 u nob d
*00901270cam a2200289 c 4500
*019 $bl
*020 $a9788272517525$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991009935244702201
*035 $a(NO-LaBS)14043384(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)100993524
*035 $a(NO-TrBIB)122077431
*035 $a100993524-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*1001 $aBirkeland, Sveinung$d1972-$0(NO-TrBIB)1007864$_51795900
*24510$aEffekt av rigor status og saltemetode på fargeegenskaper og retensjon av astaxanthin under produksjon og lagring av kaldrøykte laksefileter$cSveinung Birkeland, Leif Akse og Jørgen Lerfall
*260 $aTromsø$bNofima mat$c2010
*300 $a19 bl.$bill.
*4901 $aRapport / Nofima$v8/2010
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-05
*653 $arigor$amortis$asaltemetode$afargestoffer$arøykelaks$aastaxanthin$_76046100
*7001 $aAkse, Leif Jørgen$d1947-$0(NO-TrBIB)90398575$_17881600
*7001 $aLerfall, Jørgen$d1976-$0(NO-TrBIB)3040909$_66775300
*830 0$aRapport (Nofima : trykt utg.)$x1890-579x$v8/2010$w990803894224702201$_13122700
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012070506006$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991009935244702202$b2021-11-14T20:23:13Z$z991009935244702202
^