*001461362
*00520240101041452.0
*007ta
*008130822s2002 no# 000 0 nob
*00901943cam a2200397 c 4500
*015 $a0207333$2nbf
*019 $bl
*020 $a8251619033$qib.$cNkr 249.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990204927154702201
*035 $a(NO-LaBS)757465(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)020492715
*035 $a020492715-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5:637.4
*08274$a641.67$qNO-OsNB$24/nor
*24500$aEgg :$bvakkert og godt$c[tekst: Åse Kringlebotn ... [et al.] ; oppskrifter: Marit Haugen og Guri Tveit ; foto: Esten A. Borgos, Alf Börjesson, Astrid Hals]
*260 $aOslo$bSchibsted$bI samarbeid med Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt$ccop. 2002
*300 $a84 s.$bill.
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2016-07-07
*653 $ahobby$akokebok$aoppskrifter$amaling$apåske$_75127700
*655 7$aKokebøker$0(uri)https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$2ntsf$_204696600
*7001 $aHaugen, Marit$0(NO-TrBIB)90164913$emedarb.$_26496800
*7001 $aKringlebotn, Åse$d1956-$0(NO-TrBIB)90371834$emedarb.$_17881900
*7001 $aTveit, Guri$0(NO-TrBIB)2027807$emedarb.$_75127800
*7102 $aOpplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt$0(NO-TrBIB)99020026$_24653200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2016070748145$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251619033
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788251619035
*85642$3Innholdsfortegnelse$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8251619033
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/3/8251619033.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/3/9788251619035.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990204927154702202$b2021-11-14T20:22:34Z$z990204927154702202
^