*001455184
*00520231228031118.0
*007cr
*007ta
*008131025s1997 no# 000 u nob
*00901511cam a2200361 c 4500
*019 $bl
*020 $a8203322956$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999717396174702201
*035 $a(NO-LaBS)17195527(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)093858019
*035 $a(NO-TrBIB)971739617
*035 $a971739617-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*1001 $aPenne, Sylvi$d1947-$0(NO-TrBIB)90403167$_26700000
*245 $aArbeidsbok i norsk for hotell- og næringsmiddelfag
*24618$aArbeidsbok i norsk for HN grunnkurs
*250 $aBokmål[utg.]
*260 $a[Oslo]$bAschehoug$c1997
*300 $a96 s.$bill.$e2 disketter
*490 $aSarepta
*500 $aDisketter i lomme
*500 $aOpplagshistorikk: 2. oppl. 1998
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2009-12-01
*653 $anorsk$avideregående$alærebøker$_27586600
*7400 $aArbeidsbok i norsk for HN grunnkurs
*800 $aPenne, Sylvi, 1947-$tSarepta$w(NO-LaBS)824311(tnr)$_171701000
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2009111104005$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8203322956
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788203322952
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999717396174702202$b2021-11-14T20:22:05Z$z999717396174702202
^