
Mat hjemmefra : tradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge : (og med noe inspirasjon fra utlandet)
Christopher Davidsen ; foto: Fredrik Ringe ; med forord av Gunnar StavrumDavidsen, Christopher · Bok · Bokmål · utgitt cop. 2017 · Kokebøker
Ledig
- Automatlager: 3 av 3 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001441908 *00520250301130103.0 *007ta *008170430s2017 no a e 00 0 nob *00903498nam a2200409 c 4500 *019 $bl *020 $a978-82-489-2023-6$qib.$cNkr 449.00 *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999920275189602201 *035 $a(NO-LaBS)10785606(bibid) *035 $a(NO-OsBAS)150270819 *040 $aNO-OsBAS$bnob$dNO-OsNB$ekatreg *08204$a641.59481$qNO-OsBAS$223/nor *1001 $aDavidsen, Christopher$d1983-$0(NO-TrBIB)1499865477494$4aut$_73104200 *24510$aMat hjemmefra :$btradisjonell og moderne hverdagsmat fra hele Norge : (og med noe inspirasjon fra utlandet)$cChristopher Davidsen ; foto: Fredrik Ringe ; med forord av Gunnar Stavrum *260 $aOslo$bKagge$ccop. 2017 *300 $a175 s.$bkol. ill.$c27 cm *336 $atext$btxt$2rdacontent *337 $aunmediated$bn$2rdamedia *338 $avolume$bnc$2rdacarrier *520 $aVerdens beste mat, servert av en av verdens beste kokker! Betasuppe, kjøttkaker i brun saus, fiskegrateng, lettsaltet torsk, komle, røkt kolje og rømmegrøt. Tradisjonelle norske hverdagsretter blir her presentert side om side med mer nye, moderne, men godt innarbeidde norske retter som fredagstaco, pizza, sashimi, hamburger og chili con carne. Bocuse d`Or-sølvvinner og Norges beste kokk, Christopher Davidsen, Doffy blant venner, har mer enn mange andre opplevd hva vårt langstrakte land har å by på i matveien gjennom en barndom på flyttefot fra det ene stedet til det andre. Christopher bodde 19 ulike steder før han var 6 år, og kjenner den norske hverdagsmaten godt. I "Mat hjemmefra" får vi høre historien om Doffys trøblete barndom, om en mor som var narkoman, om ulike beredskapshjem til han endelig fant sin fosterfamilie, men også om en utagerende ungdomstid som til slutt endte opp med at han på et tidspunkt bestemte seg for å bli kokk. Og ikke en hvilken som helst kokk, men verdens beste kokk. I 2017 sto han på pallen i verdensmesterskapet i kokkekunst, Bocuse d`Or, i Lyon. Her får du 100 oppskrifter på norsk hverdagsmat, tradisjonell og moderne, enkelt forklart og lekkert dandert. Servert av en av verdens beste kokker. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2020-07-09 *651 7$aNoreg$2bokbas$9nno$_185497400 *651 7$aNorge$2bokbas$9nob$_193794900 *653 $aRogaland$_10214300 *655 7$aKokebøker$9nno$2bokbas$_10560500 *655 7$aKokebøker$9nob$2bokbas$_10560600 *7001 $aRinge, Fredrik$d1986-$0(NO-TrBIB)12021550$4pht$_10508300 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2020070248534$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85641$amedia.boknett.no$3Miniatyrbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/19/08/150270819/productimage_OS_7b1deff050ac76cb6047c06c7db26742d7f8fb99.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85641$amedia.boknett.no$3Omslagsbilde$uhttps://media.boknett.no/objects/19/08/150270819/productimage_ORG_0617db929c340d60cc6e33e7c84d126ff27f873b.jpg$nBokbasen, Oslo$qimage/jpeg *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788248920236 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788248920236 *85642$3Miniatyrbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/6/3/9788248920236.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/6/3/9788248920236.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/6/3/9788248920236.jpg$qimage/jpeg *913 $aNorbok$bNB *999 $aoai:nb.bibsys.no:999919890204402202$b2021-11-14T20:21:06Z$z999919890204402202 ^