
Servering, bransje og miljø : Vg2 kokk- og servitørfag
[Janne Fredriksen og Ingun Dager Moe]Fredriksen, Janne · Bok · Bokmål · utgitt c2008
Ledig
- Automatlager: 5 av 5 ledig
Logg inn for flere valg
Henter eksemplarliste...
Fakta
Laster innhold...
Kopiér til utklippstavle
*001440890 *00520250613123332.0 *007cr *007ta *008150220s2008 no 000 u nob *00901584cam a2200313 c 4500 *019 $bl *020 $a9788258405983$qh. *035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990825727804702201 *035 $a(NO-LaBS)4142809(bibid) *035 $a(NO-TrBIB)08257278x *035 $a(NO-TrBIB)132412306 *035 $a08257278x-47bibsys_network *040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg *1001 $aFredriksen, Janne$0(NO-TrBIB)1064618$_72975500 *24510$aServering, bransje og miljø :$bVg2 kokk- og servitørfag$c[Janne Fredriksen og Ingun Dager Moe] *260 $aOslo$bYrkeslitteratur$cc2008 *300 $a214 s.$bill. *533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2013-06-21 *653 $alæreverk$alærebøker$alæremidler$avideregående$askole$arestaurant-matfag$avg1$ak06$akunnskapsløftet$_72975600 *7001 $aMoe, Ingun Dager$0(NO-TrBIB)7008944$_72975700 *85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2013062106068$yNettbiblioteket$zDigital representasjon *85642$3Forlagets beskrivelse (kort)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=9788258405983 *85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/content/?isbn=9788258405983 *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/3/8/9788258405983.jpg$qimage/jpeg *85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/3/8/9788258405983.jpg$qimage/jpeg *85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/3/8/9788258405983.jpg$qimage/jpeg *901 $a80 *999 $aoai:nb.bibsys.no:990825727804702202$b2021-11-14T20:21:01Z$z990825727804702202 ^