*001436581
*00520250613135251.0
*007cr
*007ta
*008120730s1984 no 000 u nob d
*00901215cam a2200301 c 4500
*019 $bl
*020 $a8272902494
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)999417600574702201
*035 $a(NO-LaBS)15049030(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)121993744
*035 $a(NO-TrBIB)941760057
*035 $a941760057-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*080 $a612.393:612.017
*1001 $aYndestad, Magne$0(NO-TrBIB)90626525$_72472000
*24510$aSopp og sopptoksiner i næringsmidler
*260 $a[Oslo]$bNorges landbruksvitenskapelige forskningsråd$c[1984]
*300 $a9 s.
*4901 $aSluttrapport / Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd$vnr 508
*500 $a"Rapporten er utarbeidet av Magne Yndestad og Ingveig Olberg". Forordet
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2012-07-30
*653 $anæringsmidler$_26683800
*7001 $aOlberg, Ingveig$0(NO-TrBIB)90755331$_72472100
*830 0$aSluttrapport (Norges landbruksvitenskapelige forskningsråd : trykt utg.)$x0800-9252$vnr 508$w998220604184702201$_13934200
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2012072509076$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*999 $aoai:nb.bibsys.no:999417600574702202$b2021-11-14T20:20:42Z$z999417600574702202
^