*001425427
*00520230310122502.0
*007cr
*007ta
*008150410s1982 no# 000 0 nob d
*00901463cam a2200349 c 4500
*015 $a8206316$2nbf
*019 $bl
*020 $a8270631841$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)998310275844702201
*035 $a(NO-LaBS)14905945(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)150680104
*035 $a(NO-TrBIB)831027584
*035 $a831027584-47bibsys_network
*040 $aNO-TrBIB$bnob$ekatreg
*044 $cno
*08274$a641.57$qNO-OsNB$23/nor
*1001 $aFærden, Kirstin$0(NO-TrBIB)90205335$_36099100
*24510$aMaterialflyt og kvalitet av mat i storhusholdninger :$bsluttrapport$c[Kirstin Færden, Jon Aulie]
*260 $a[Oslo]$bNTNF ; [Lysaker : Statens institutt for forbruksforskning]$c1982
*300 $a12 bl.
*4901 $aSIFO-melding$v64
*500 $a"Rapport nr. 77 06 13-3, Norges teknisk-naturvitenskapelige forskningsråd."
*500 $aHar bibliografi.
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2015-03-04
*653 $ahusholdninger$anæringsmidler$astorhusholdninger$amatvarekvalitet$astorkjøkken$astorhusholdning$anæringsmiddelkvalitet$amat$amatvarer$_71351400
*7001 $aAulie, Jon$0(NO-TrBIB)90122196$_71351500
*830 0$aMelding (Statens institutt for forbruksforskning : trykt utg.)$x0801-3748$v64$w998110157184702201$_16366300
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2015030408097$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*901 $a80
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:998310275844702202$b2021-11-14T20:19:54Z$z998310275844702202
^