*001394757
*00520230304152335.0
*007ta
*008120228s2006 no# 000 0 nob
*00901813cam a2200421 c 4500
*015 $a0609712$2nbf
*019 $bl
*020 $a8278222800$qib.$cNkr 69.00
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)990606835544702201
*035 $a(NO-LaBS)1035700(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)060683554
*035 $a060683554-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*0411 $heng
*042 $anorbibl
*044 $cno
*080 $a641.5
*08274$a641.81$qNO-OsNB$25/nor
*24500$aFingermat$c[oversettelse og sats: Dorthea Hysing ; norsk redaksjon: Eirik Myhr]
*2461 $aGreatest ever party food$iOriginaltittel
*260 $a[Oslo]$bSpektrum$c2006
*300 $a256 s.$bill.
*4901 $aVerdens beste oppskrifter
*500 $aPå omslaget: Lekre og lettlagde trinn for trinn-oppskrifter
*533 $aElektronisk reproduksjon$b[Norge]$cNasjonalbiblioteket Digital$d2021-02-11
*653 $akokebøker$aoppskrifter$_49985000
*7001 $aHysing, Dorthea$4trl$_17320000
*7001 $aMyhr, Eirik$d1944-$0(NO-TrBIB)90174074$ered.$_10717900
*830 0$aVerdens beste oppskrifter$_59977400
*85641$3Fulltekst$uhttps://urn.nb.no/URN:NBN:no-nb_digibok_2021011207526$yNettbiblioteket$zDigital representasjon
*85642$3Forlagets beskrivelse (lang)$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/?isbn=8278222800
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/large/5/0/9788278222805.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/0/0/8278222800.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Omslagsbilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/small/5/0/9788278222805.jpg$qimage/jpeg
*85642$3Originalt bilde$uhttps://contents.bibs.aws.unit.no/files/images/original/5/0/9788278222805.jpg$qimage/jpeg
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*999 $aoai:nb.bibsys.no:990606835544702202$b2021-11-14T20:17:01Z$z990606835544702202
^