*001385441
*00520160622155943.0
*007ta
*008121113s2011 no# 000 0 eng
*00902512cam a2200601 c 4500
*015 $a1213694$2nbf
*019 $bl
*020 $a9788257509712$qh.
*035 $a(EXLNZ-47BIBSYS_NETWORK)991147488964702201
*035 $a(NO-LaBS)14677753(bibid)
*035 $a(NO-TrBIB)114748896
*035 $a114748896-47bibsys_network
*040 $aNO-OsNB$bnob$ekatreg
*042 $anorbibl
*044 $cno
*08274$a664.94$qNO-OsNB$25/nor
*1001 $aLerfall, Jørgen$d1976-$0(NO-TrBIB)3040909$_66775300
*24510$aThe effect of pancreas disease and salting conditions on the quality of raw and cold-smoked Atlantic salmon (Salmo salar L.) =$bEffekt av pankreas sykdom og ulike saltebetingelser på kvaliteten til rå og kaldrøkt atlantisk laks (Salmo salar L.)$cJørgen Lerfall
*24631$aEffekt av pankreas sykdom og ulike saltebetingelser på kvaliteten til rå og kaldrøkt atlantisk laks (Salmo salar L.)
*260 $aÅs$bNorwegian University of Life Sciences, Department of Animal and Aquacultural Sciences$c2011
*300 $a1 b. (flere pag.)$bill.
*4901 $aPhilosophiae Doctor (Ph.D.) Thesis$v2011:07
*500 $aDelvis opptrykk av artikler
*500 $aPå omslaget: Sør-Trøndelag University College, Department of Food Technology
*500 $aSammendrag på norsk
*502 $aAvhandling (ph.d.) - Universitetet for miljø- og biovitenskap, Ås, 2011
*650 7$aAnimal diseases$2agrovoc$_187457900
*650 7$aAtlantic salmon$2agrovoc$_186679200
*650 7$aBrining$2agrovoc$_187272300
*650 7$aColour$2agrovoc$_186816600
*650 7$aDrying$2agrovoc$_186819300
*650 7$aFish fillet$2agrovoc$_189429700
*650 7$aFish processing$2agrovoc$_187177500
*650 7$aImpact assessment$2agrovoc$_189429800
*650 7$aMoisture content$2agrovoc$_185630600
*650 7$aNorway$2agrovoc$_185502900
*650 7$aPancreas$2agrovoc$_189429900
*650 7$aPancreatitis$2agrovoc$_189430000
*650 7$aQuality$2agrovoc$_185710300
*650 7$aSalmo salar$2agrovoc$_186679600
*650 7$aSalts$2agrovoc$_187261400
*650 7$aSmoked fish$2agrovoc$_187085500
*650 7$aTexture$2agrovoc$_187085600
*650 7$aXanthophylls$2agrovoc$_189430100
*650 7$afish culture$2agrovoc$_186593400
*653 $afisk$afilet$alaks$arøyket$asaltlake$akvalitet$afargestoff$atørkesykdom$_66775700
*7102 $aHøgskolen i Sør-Trøndelag$bAvdeling for teknologi$0(NO-TrBIB)98004243$_30599800
*7102 $aUniversitetet for miljø- og biovitenskap$bInstitutt for husdyr- og akvakulturvitenskap$0(NO-TrBIB)5077717$4dgg$_16698200
*830 $aPhilosophiae doctor (PhD) thesis$v2011:07$w990424668734702201$_13191000
*901 $a90
*913 $aNorbok$bNB
*917 $ad
*999 $aoai:nb.bibsys.no:991147488964702202$b2021-11-14T20:16:06Z$z991147488964702202
^